Terwijl een storm door de straten van de stad raasde, namen wij deel aan "Gluren bij de buren ", in de Apostholische kerk in Nijkerkerveen. Het werd een gezellig optreden.

Een gezellig en geslaagd optreden tijdens de sleepbootdagen in de haven van Nijkerk, samen met ruim 50 sleepbootboten.

Wij mochten een optreden verzorgen in de bibliotheek Nijkerk. Het was een gezellige sfeer!

Een heerlijke barbecue ter ere van ons 10 jarig jubileum

Op 30 januari 2015 werd een spetterend gratis optreden verzorgd in bar Princesse te Nijkerk. Dit ter ere van het 7 jarig bestaan van ons koor.

Op 2 augustus 2014 was het weer zover het shanty-festival in Nunspeet. Deden er vorig jaar vijf koren mee, dit jaar maar liefst elf. Het was weer een groot succes mede door het prachtige weer. Het hoogtepunt was de samenzang met alle koren als afsluiting van het festival. Het publiek was wederom heel enthousiast.

Ons op optreden 3 augustus 2013 in Nunspeet, samen met 5 andere koren op het shantyfestival was fantastisch. Het weer droeg ook een steentje bij.

november 2013. Met veel plezier hebben wij een optreden verzorgd voor de enthousiaste bewoners van huize Sint Jozef.

Optreden Nijkerkse Sleepbootdagen Zaterdag 7 september 2013 mochten we optreden tijdens de Nijkerkse Sleepbootdagen. We hebben vaker op dit jaarlijkse terugkerende evenement mogen optreden. Dit jaar werd er extra uitgepakt. Dit deden we in twee sessies. Een drupje regen mocht de pret niet drukken.

Ons optreden tijdens het 600-jarig bestaan van Nijkerk (juli 2013). Als Nijkerks koor wilden we dit feest niet missen. En we maakten dan ook graag gebruik van de uitnodiging. Het was fantastisch!